מתכון סלט ירקות מוקפץ | השף הלבן

סלט ירקות מוקפץ

סלט ירקות לא שדרתי שמאתגר את הדמיון הקולינרי.

מאת: ירדן טלר
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירקות מוקפץ

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 בצל בינוני
  • 1 מלפפון גדול
  • 1 קישוא
  • חצי עגבניה או אחת קטנה
  • שני חצאי ענף לואיזה
  • שמן זית לבישול
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפות רוטב סויה
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל, אורגנו לפי הטעם (אפשר להוסיף גם זעתר)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים במחבת את השמן זית. לאחר שהוא חם מוסיפים את הבצל חתוך לקוביות בינוניות.

  • 02.

    כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את המלפפון.

  • 03.

    כשהמלפפון נהיה יותר בהיר מוסיפים את העגבניות ומחכים 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מוסיפים את הפפריקה, האורגנו, מלח ופלפל ואת חצאי הלואיזה ומחכים 10 דקות על אש בינונית.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    מוסיפים את מיץ הלימון ואת הרוטב סויה ומחכים עוד כ-1 דקה על אש גבוהה, ומגישים מיד כשזה חם.

  • 06.

    הערה : כל חצי דקה לערבב בעת הבישול.

הכנת? כאן מדרגים
(111)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.