סלט ירקות מוקפץ
סלט ירקות לא שדרתי שמאתגר את הדמיון הקולינרי.
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 1 בצל בינוני
- 1 מלפפון גדול
- 1 קישוא
- חצי עגבניה או אחת קטנה
- שני חצאי ענף לואיזה
- שמן זית לבישול
- מיץ מחצי לימון
- 3 כפות רוטב סויה
- חצי כפית פפריקה מתוקה
- מלח, פלפל, אורגנו לפי הטעם (אפשר להוסיף גם זעתר)
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים במחבת את השמן זית. לאחר שהוא חם מוסיפים את הבצל חתוך לקוביות בינוניות.
-
02.
כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את המלפפון.
-
03.
כשהמלפפון נהיה יותר בהיר מוסיפים את העגבניות ומחכים 2 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את הפפריקה, האורגנו, מלח ופלפל ואת חצאי הלואיזה ומחכים 10 דקות על אש בינונית.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הרוטב סויה ומחכים עוד כ-1 דקה על אש גבוהה, ומגישים מיד כשזה חם.
-
06.
הערה : כל חצי דקה לערבב בעת הבישול.
הכנת? כאן מדרגים