מתכון סלט יווני צבעוני | השף הלבן

סלט יווני

סלט קלאסי, מזין, צבעוני וטעים שכולם אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 עגבניות
  • 2 מלפפונים
  • חצי כוס זיתים שחורים
  • 150 גרם גבינת פטה
  • רבע כוס שמן זית (מומלץ מעודן)
  • מיץ מלימון אחד
  • מעט מלח
  • מעט פלפל (שחור חריף)
  • זעתר (אפשרי)
  • ביצה קשה (אופציונלי)
  • טונה (אופציונלי)
  • תירס (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הירקות לחתיכות גדולות.

  • 02.

     מגלענים את הזיתים.

  • 03.

    חותכים את הגבינה לריבועים קטנים.

  • 04.

    מניחים הכל בקערה גדולה, מוסיפים את שמן הזית ושאר התבלינים ומערבבים היטב.

  • 05.

    ניתן להוסיף: ביצה קשה, טונה, תירס וזעתר, לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(70)