סלט יווני רענן | השף הלבן

סלט יווני רענן

סלט נהדר ורענן!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני רענן

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 עגבניות, פרוסות
  • 2 פלפלים מתוקים, פרוסים לטבעות
  • 2 מלפפונים, פרוסים על קליפתם
  • 1 בצל סגול או לבן, פרוס דק
  • 150 גרם זיתי קלמטה
  • 300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
  • חצי כוס פטרוזילייה, קצוצה
  • 2 כפות תימין טרי קצוץ
  • מלח ופלפל שחור, גרוס
  • חומץ בן יין לבן או מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת הגשה את העגבניות, הפילפלים, המלפפונים והבצלים, ומערבבים.

  • 02.

    מפזרים מעל את הזיתים, ושמים את קוביות הגבינה על הירקות וביניהם.

  • 03.

    מתבלים בפטרוזיליה, בתימין, במלח ופלפל, ןיוצקים מעל את החומץ או מיץ הלימון ושמן הזית.משהים ל10 דקות. מגישים עם לחם כפרי.

    טיימר מופעל

    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(22)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.