המרכיבים ל4 מנות:
- 2 עגבניות, פרוסות
- 2 פלפלים מתוקים, פרוסים לטבעות
- 2 מלפפונים, פרוסים על קליפתם
- 1 בצל סגול או לבן, פרוס דק
- 150 גרם זיתי קלמטה
- 300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
- חצי כוס פטרוזילייה, קצוצה
- 2 כפות תימין טרי קצוץ
- מלח ופלפל שחור, גרוס
- חומץ בן יין לבן או מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערת הגשה את העגבניות, הפילפלים, המלפפונים והבצלים, ומערבבים.
-
02.
מפזרים מעל את הזיתים, ושמים את קוביות הגבינה על הירקות וביניהם.
-
03.
מתבלים בפטרוזיליה, בתימין, במלח ופלפל, ןיוצקים מעל את החומץ או מיץ הלימון ושמן הזית.משהים ל10 דקות. מגישים עם לחם כפרי.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים