סלט יווני רענן | השף הלבן

סלט יווני רענן

סלט נהדר ורענן!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני רענן

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 עגבניות, פרוסות
  • 2 פלפלים מתוקים, פרוסים לטבעות
  • 2 מלפפונים, פרוסים על קליפתם
  • 1 בצל סגול או לבן, פרוס דק
  • 150 גרם זיתי קלמטה
  • 300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
  • חצי כוס פטרוזילייה, קצוצה
  • 2 כפות תימין טרי קצוץ
  • מלח ופלפל שחור, גרוס
  • חומץ בן יין לבן או מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת הגשה את העגבניות, הפילפלים, המלפפונים והבצלים, ומערבבים.

  • 02.

    מפזרים מעל את הזיתים, ושמים את קוביות הגבינה על הירקות וביניהם.

  • 03.

    מתבלים בפטרוזיליה, בתימין, במלח ופלפל, ןיוצקים מעל את החומץ או מיץ הלימון ושמן הזית.משהים ל10 דקות. מגישים עם לחם כפרי.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(21)