מתכון סלט גזר וכרוב עם פלפל בלימון ושורש פטרוזיליה | השף הלבן

סלט גזר וכרוב עם פלפל בלימון ושורש פטרוזיליה

הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה: סלט אבוקדו, סלט ירוק, סלט חסה, סלט יווני, סלט פירות ועוד

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט גזר וכרוב עם פלפל בלימון ושורש פטרוזיליה

המרכיבים ל 6 סועדים:

  • 1/2 כרוב לבן בינוני
  • 1 גזר גדול, קלוף
  • 1 פלפל אדום גדול
  • 1 חופן בינוני של עלי סלרי טריים
  • 1/4 שורש פטרוזיליה בינוני, קלוף ושטוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות לימון טרי
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרוב לרצועות בינוניות.

  • 02.

    מגרדים את הגזר בפומפייה גסה, חותכים את הפלפל לקוביות בינוניות.

  • 03.

    חותכים את עלי הסלרי לרצועות גסות, מגרדים את שורש הפטרוזיליה בפומפייה דקה.

  • 04.

    מעבירים את הירקות לקערה ומתבלים ב-2 קורט מלח, קורט פלפל שחור, מיץ הלימון ושמן הזית.

  • 05.

    מערבבים היטב ומעבירים למקרר לשעתיים, מערבבים מידי פעם.

הכנת? כאן מדרגים
(122)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.