חוריאטיקי – סלט יווני – סלט עגבניות, מלפפונים ובצל עם פרוסות בולגרית מעודנת
קסמו של סלט יווני בפשטותו ובחומרי גלם טריים ומשובחים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל2-4:
- 4 עגבניות חתוכות לפלחים
- 3 מלפפונים פרוסים
- 1 פלפל ירוק חצוי לאורכו ופרוס
- 1 בצל סגול קטן חצוי ופרוס
- חופן זיתי קלמנטה
- 1/2 כפית אורגנו יבש
- 4 כפות מיץ לימון או חומץ
- פלפל שחור, מלח
- 4-5 כפות שמן זית
- 4 פרוסות בולגרית "פיראוס"
- להגשה: אורגנו טרי או פטרוזיליה קצוצה, שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל מרכיבי הסלט למעט הגבינה בקערה ומערבבים.
-
02.
מניחים את פרוסות הגבינה, בוזקים אורגנו טרי או פטרוזיליה ושמן זית ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים