רוטב שמנת פטריות לפסטה
רוטב שמנת עשיר עם מגוון פטריות שיהפוך כל ארוחת פסטה פשוטה להרבה יותר מעניינת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
- כוס פטריות שמפיניון - שטופות ופרוסות דק
- כוס פטריות פורטובלו - פרוסות דק
- 2 כוסות שמנת מתוקה
- 1/2 כוס יין לבן
- 1 כפית מלח עפ"י הטעם
- 1 כפית פלפל שחור עפ"י הטעם
- 1 בצל לבן - קצוץ דק דק
- 2 שיני שום קלופים ופרוסים דק
- קורט אגוז מוסקט - לפי הטעם
- 1 כף חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת חמה שמים חמאה, שום ובצל ומטגנים במשך שלוש דקות.
-
02.
מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים שלוש דקות.
-
03.
מוסיפים תבלינים, יין לבן ושמנת ומבשלים חמש דקות נוספות עד שהשמנת מסמיכה.
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. העניין עם פסטה שמנת היא שלכל אחד יש את המתכון האישי שלו. עדיין לא מצאתם את האחד?! הנה הוא - מתכון מושלם לרוטב שמנת ופטריות, קל ומהיר להכנה והולך מצוין עם כל פסטה שאתם אוהבים!
הכנת? כאן מדרגים