מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף
מתכון קליל ומהיר למטבל לאבנה מ-ש-ג-ע עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף שתוכלו להגיש בכל שולחן או לארוז לטיול משפחתי עם הילדים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמי אבליוביץ'
													עיצוב: נעמי אבליוביץ'
						
					
				
			המרכיבים ל 2:
- 1 קופסה לאבנה של פיראוס
- 1 עגבניה בשלה, מגוררת בפומפיה
- 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
- מעט שמן זית
- מלח ים, לפי הטעם
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מעבירים את גבינת הלאבנה לקערת הגשה שטוחה. 
- 
								02.
								יוצקים מעל העגבניה המגוררת, מפזרים את הפלפל החריף ומזליפים בנדיבות בשמן זית. 
- 
								03.
								מתבלים במעט מלח ומגישים עם קרעי פיתה קלויה. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

