מתכון מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף | השף הלבן

מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף

מתכון קליל ומהיר למטבל לאבנה מ-ש-ג-ע עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף שתוכלו להגיש בכל שולחן או לארוז לטיול משפחתי עם הילדים

מאת: עורף השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 2:

  • 1 קופסה לאבנה של פיראוס
  • 1 עגבניה בשלה, מגוררת בפומפיה
  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
  • מעט שמן זית
  • מלח ים, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את גבינת הלאבנה לקערת הגשה שטוחה.

  • 02.

    יוצקים מעל העגבניה המגוררת, מפזרים את הפלפל החריף ומזליפים בנדיבות בשמן זית.

  • 03.

    מתבלים במעט מלח ומגישים עם קרעי פיתה קלויה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.