מתכון חמאת שום ועשבי תיבול | השף הלבן

חמאת שום ועשבי תיבול

רוצים לדעת איך להכין חמאת שום עשירה בעשבי תיבול? נעמי אבליוביץ' משתפת אותנו במתכון הטעים

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חמאת שום ועשבי תיבול
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'
  • 200 גרם חמאת "תנובה", רכה
  • 2 כפיות עשבי תיבול קצוצים (לבחירה: שמיר, כוסברה, עירית, בזיליקום, תימין)
  • ½ כפית מלח
  • 2 שיני שום, כתושות וקצוצות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.

  • 02.

     מעבירים לתבנית, מכסים ומעבירים לקירור. לחילופין, מניחים את התערובת מעל נייר נצמד ומגלגלים לגליל.

  • 03.

     מעבירים למקפיא ופורסים לטבעות לפי הצורך.

הידעת?

חמאת שום היא חומר גלם נהדר. ניתן להשתמש בה במאפים, לחמים, סלטים ואף נתחי בשר במחבת. אמנם קל מאוד להכין חמאת שום, אבל עם מתכון מדוייק ניתן להכין חמאת שום פשוט מושלמת. רוצים לדעת איך להכין חמאת שום עשירה בעשבי תיבול? נעמי אבליוביץ' משתפת אותנו במתכון הטעים לחמאת שום כל כך מפנקת, עד כי תחפשו מנות חדשות לשים אותה בהן.

הכנת? כאן מדרגים
(531)