מתכון לדיפ בולגרית אפויה – הטרנד החדש של המתבלים | השף הלבן

דיפ בולגרית אפויה

נכון הטרנד של הפסטה עם הפטה האפויה? אז קבלו את המתכון של רון יוחננוב למתבל בולגרית אפויה בתנור שנוצר בהשראת הטרנד הפופולרי

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דיפ בולגרית אפויה
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 5% או 24% "פיראוס"
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • גבעול טימין
  • גבעול אורגנו
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט צ'ילי גרוס – לא חובה
להגשה לצד הדיפ:
  • קרקרים
  • נאצ'וס
  • ירקות טריים חתוכים
גודל תבנית: תבנית בינונית חסינת חום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בתבנית את קוביית הבלוגרית, בוזקים מעליה את התבלינים ושמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-10 דקות. הבולגרית צריכה להיות רכה ונימוחה למגע.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מועכים את הבולגרית בעזרת מזלג ומגישים חם לצד נשנושים שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.