מתכון ראגו פטריות על טוסט בחמאה | השף הלבן

ראגו פטריות על טוסט בחמאה

מנה מושלמת לארוחת ערב משפחתית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראגו פטריות על טוסט בחמאה

המרכיבים ל מנות 8:

  • 8 פרוסות חלה בעובי 2 ס"מ
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון
  • 1 סלסלה פטריות יער
  • 1 סלסלה פטריות פורטובלו
  • 2 מכלי שמנת מתוקה לבישול
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • מעט חמאה למריחה וטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את פרוסות החלה בחמאה ואופים קלות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד השחמה.

  • 02.

    את הפטריות חותכים לרבעים או שמיניות תלוי בגודל הפטריה.

  • 03.

    מחממים מחבת עמוק וממיסים מאט חמאה מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את הפטריות. מערבבים ומתבלים במעט מלח.

  • 04.

    יוצקים את החלב ומערבבים.

  • 05.

    יוצקים את השמנת מביאים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם.

  • 06.

    מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט הרוטב מוכן כאשר השמנת מסמיכה.

  • 07.

    להגשה: מניחים כל טוסט על צלחת הגשה ויוצקים מהרוטב, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה היטב או צנובר קלוי.  

הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.