קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים | השף הלבן

קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים

פותחים את התאבון עם מתאבן נהדר, צבעוני ופריך

מאת: שף מאיר עזר "תנובה שף"
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים
צילום: בן יוסטר

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • בגט אחד פרוס בעובי ½ ס"מ
  • 5 כפות שמן זית
  • 4 עגבניות חתוכות גס, קלופות וללא גרעינים
  • 40 עלי זעתר טרי
  • קופסא גבינה בולגרית 16% במרקם מעודן "פיראוס"
  • מלח ים אפור
  • שן שום קצוצה
  • פלפל גרוס שחור
  • גרידת לימון מחצי לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    •מורחים

  • 02.

    את הקרוסטיני

  • 03.

    בנדיבות  בשמן זית ואופים בתנור חם 180 כ 7

  • 04.

    דקות עד זהבה.

  • 05.

    •מתבלים

  • 06.

    את העגבניות במלח ים, גרוס שחור ,גרידת לימון ,שום טרי ושמן זית ( מזן ארבקינה –

  • 07.

    ספרד).

  • 08.

  • 09.

    הרכבת הכריך:

  • 10.

    •מסדרים

  • 11.

    את הקרוסטיני על מגש הגשה.

  • 12.

    •מניחים

  • 13.

    כפית עגבניות קצוצות , מעל שברי גבינה בולגרית.

  • 14.

    •מפזרים

  • 15.

    עלי זעתר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.