מגש בלקני
משדרגים את הבראנץ' עם מגש בלקני עשיר ומגוון בטעמים וניחוחות בכמה דקות של הכנה בלבד. בואו להפוך איתנו את הבראנץ' לחוויה טעימה ומרשימה במיוחד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 4:
למאפה:
- חצי חבילת בצק עלים "מעדנות" מופשרת על פי הוראות היצרן
- כוס חציל קלוי
- 100 גרם קשקבל "COLLECTION" מגוררת
- ביצה טרופה
למגש:
- 200 גרם קשקבל "COLLECTION" חתוכה לקוביות
- 150 גרם זיתים ירוקים
- חבילת סרדינים
- עגבנייה חתוכה לרבעים
- מלפפונים חמוצים פרוסים
- קיסמים קטנים
- 2 כפות זעתר
- חופן אגוזי מלך וקשיו
- מאפים בלקניים
גודל תבנית: מגש עץ
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
חותכים את הבצק לשני חצאים
-
03.
ממלאים כל רצועת בצק בחציל קלוי וגבינה ומגלגלים לרולדה
-
04.
מגלגלים לרולדה ומניחים על תבנית אפייה, פורסים כל רולדה לחתיכות אישיות
-
05.
מורחים כל רולדה בביצה טרופה ואופים בתנור כ-25 דקות עד להשחמה
טיימר מופעל
-
06.
נועצים את קוביות גבינת הקשקבל בקיסמים
-
07.
מניחים על מגש את כל המרכיבים
-
08.
מגישים
הכנת? כאן מדרגים