לחמניות שקשוקה עם פיראוס בולגרית | השף הלבן

לחמניות שקשוקה עם פיראוס בולגרית

מתכון ללחמניות שקשוקה טעימות וקלות להכנה עם פיראוס בולגרית 5%

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות שקשוקה עם פיראוס בולגרית

המרכיבים ל6:

מרכיבים:
  • 6 ביצים
  • 6 לחמניות המבורגר
לרוטב השקשוקה:
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • כוס עגבניות מרוסקות (מקופסת שימורים) אפשר גם 3-4 עגבניות טריות קצוצות דק (עדיף מקולפות)
  • כפית כמון
  • כף פפריקה/אפשר גם פפריקה חריפה - לפי הטעם
  • מעט צ'ילי חריף טרי
  • מלח/פלפל שחור
להגשה:
  • בולגרית 5% של פיראוס
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • צ'ילי חריף יבש (לפי הטעם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות

  • 02.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של הרוטב – אין צורך לבשל קודם.

  • 03.

    פותחים את לחמניות ההמבורגר, אפשר למעוך את החלק הרך ולחלופין להוציא אותו לחלוטין.

  • 04.

    ממלאים ב-2 כפות גדושות רוטב, שוברים מעל ביצה ומכניסים לתנור לאפיה ל-25 דקות או עד הזהבה או לפי מידת העשייה האהובה עליכם.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מוצאים, מפוררים מעל פיראוס בולגרית, עשבי תיבול וצ'ילי חריף יבש אם אוהבים.

  • 06.

    מגישים חם

הכנת? כאן מדרגים
(2)