מתכון כריך גבינת צפתית עם סלסת פלפלים קלויים | השף הלבן

כריך גבינה צפתית עם סלסת פלפלים קלויים

בואו להכין כריך מפנק שיעשה לכם את היום במילוי גבינה צפתית עשירה ולצד סלסת פלפלים קלויים ביתית שמכינים בקלות

מאת: שפית ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך גבינה צפתית עם סלסת פלפלים קלויים
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 לחמניות
  • 350 גרם גבינת צפתית מעודנת 5% פיראוס- חתוכה לפרוסות
  • עלי בזיליקום
  • סלסת פלפלית קלויים
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
  • 4 פלפלים קלויים חתוכים לקוביות קטנות
  • 0.25 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
  • 4 עגבניות מיובשות חתוכים לקוביות קטנות
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית אריסה
  • 0.5 כפית דבש
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    א. הכנת הסלסה-

  • 02.

    לערבב היטב את כל המצרכים.

  • 03.

    ב. הרכבה-

  • 04.

    לחתוך את הלחמניות באמצע, למרוח בנדיבות מהסלסת פלפלים, לסדר את פרוסות הצפתית ולהניח עלי בזיליקום מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(188)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.