כריך גבינה בולגרית מעודנת, תרד טרי ועגבניות שרי | השף הלבן

כריך גבינה בולגרית מעודנת, תרד טרי ועגבניות שרי

כריך בריאותי, קליל יחסית וטעים מאוד!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך גבינה בולגרית מעודנת, תרד טרי ועגבניות שרי
צילום: בועז לביא עיצוב: בועז לביא

המרכיבים ל4-5:

  • שמן זית
  • 2 כוסות עלי תרד טריים, שטופים היטב
  • מעט מלח (מומלץ מלח אטלנטי דק)
  • להגשה:
  • 4-5 פרוסות לחם (מומלץ לחם שיפון או לחם מחיטה מלאה) עם גרעיני חמנייה
  • 150-180 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% שומן פיראוס
  • עגבניות שרי טריות, שטופות וחתוכות לרבעים לאורכן – או עגבניות רגילות, אדומות מאוד, שטופות ופרוסות דק
  • לעיטור: בצל סגול, קלוף ופרוס דק מאוד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים 2 כפות שמן זית במחבת עמוקה על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את עלי התרד ומערבבים בכף עץ, עד שהעלים מתקמטים ומצטמצמים (כדקה). מתבלים במעט מלח ומסירים מן האש.

  • 02.

    מגישים: מניחים על כל פרוסת לחם פרוסה דקה על גבינה בולגרית מעודנת, מעליה עורמים תלולית תרד מוקפץ, עגבניות שרי חתוכות ופרוסות דקיקות של בצל סגול. מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)