כריך גבינה בולגרית מעודנת, תרד טרי ועגבניות שרי | השף הלבן

כריך גבינה בולגרית מעודנת, תרד טרי ועגבניות שרי

כריך בריאותי, קליל יחסית וטעים מאוד!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך גבינה בולגרית מעודנת, תרד טרי ועגבניות שרי
צילום: בועז לביא עיצוב: בועז לביא

המרכיבים ל 4-5:

  • שמן זית
  • 2 כוסות עלי תרד טריים, שטופים היטב
  • מעט מלח (מומלץ מלח אטלנטי דק)
  • להגשה:
  • 4-5 פרוסות לחם (מומלץ לחם שיפון או לחם מחיטה מלאה) עם גרעיני חמנייה
  • 150-180 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% שומן פיראוס
  • עגבניות שרי טריות, שטופות וחתוכות לרבעים לאורכן – או עגבניות רגילות, אדומות מאוד, שטופות ופרוסות דק
  • לעיטור: בצל סגול, קלוף ופרוס דק מאוד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים 2 כפות שמן זית במחבת עמוקה על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את עלי התרד ומערבבים בכף עץ, עד שהעלים מתקמטים ומצטמצמים (כדקה). מתבלים במעט מלח ומסירים מן האש.

  • 02.

    מגישים: מניחים על כל פרוסת לחם פרוסה דקה על גבינה בולגרית מעודנת, מעליה עורמים תלולית תרד מוקפץ, עגבניות שרי חתוכות ופרוסות דקיקות של בצל סגול. מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.