כריך אבוקדו וגבינה
כריך בייגל שומשום וגבינת טל העמק פרוסות אבוקדו מתובלות בפלפל שחור גרוס ולבבות חסה טריים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
- שני בייגל שומשום
- אבוקדו בשל
- 4 פרוסות גבינת טל העמק
- פלפל שחור גרוס
- 200 גרם גבינה לבנה 9% למריחה
- 4 עליי לבבות חסה חתוכים גס
- מיץ מחצי לימון
הוראות הכנה:
-
01.
קולפים את האבוקדו וחוצים לאורכו, מטפטפים מעט מיץ לימון על האבוקדו על מנת שלא ישחיר.
-
02.
מורחים את הבייגל בגבינה לבנה למריחה.
-
03.
מניחים את עלי החסה החתוכים ועליה פרוסת גבינה טל העמק ראשונה על כל כריך.
-
04.
פורסים את האבוקדו, מניחים על הגבינה ומתבלים בפלפל שחור גרוס, מניחים את פרוסת הגבינה השנייה וסוגרים את הבייגל.
-
05.
מגישים עם זיתים ירוקים ליד.
הכנת? כאן מדרגים