מתכון טוסט עם גבינת קולאז קממבר ריבת בצל ופקאן | השף הלבן

טוסט עם גבינת קולאז קממבר ריבת בצל ופקאן

שוב טוסט פשוט לארוחת ערב? שדרגו אותו עם גבינת קממבר, ריבת בצל ופקאן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טוסט עם גבינת קולאז קממבר ריבת בצל ופקאן

המרכיבים ל 1 טוסט:

מרכיבים:
לטוסטים:
  • 10 פרוסות לחם כפרי או לחם אגוזים
  • 3 חבילות גבינת קולאז’ מסוג קממבר
  • 100 גרם אגוזי פקאן קלויים
לריבת הבצל:
  • 1 ק"ג בצל סגול פרוס דק
  • 1/2 ק"ג סוכר
  • 2 פלפלי שאטה קצוצים
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל חומרי הריבה בסיר ומשרים במשך 30 דקות

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 02.

    מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב במשך שעה או עד שמתקבלת ריבה סמיכה

  • 03.

    טועמים ומוסיפים פלפל שחור במידת הצורך. מקררים לטמפרטורת החדר

  • 04.

    שמים בין 2 פרוסות לחם ריבת בצל, פרוסת קולאז’ קממבר ואגוזי פקאן

  • 05.

    צולים בטוסטר או בתנור כ-10 דקות עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה    

    טיימר מופעל

    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(64)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.