מתכון ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג | השף הלבן

ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג

ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג, המנה המושלמת לשבת בבוקר.

מאת: נעמי אבליוביץ'
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילת ג'חנון אפוי של מעדנות
  • 4 ביצים בגודל בינוני
  • 4 עגבניות בשלות
  • 1 צנצנת סחוג ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הג'חנון לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.

  • 02.

    להכנת הביצים הקשות, מניחים את הביצים בסיר , מציפים במים קרים עד לגובה של 1 ס"מ מעליהן ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. מסירים את הסיר מהאש, מכסים ומניחים בצד 9 דקות בדיוק. בתום הזמן, מוציאים את הביצים מהסיר ומניחים בקערה עם מי קרח 1 דקה לפחות, להפסקת תהליך הבישול. מקלפים את הביצים וחוצים לאורך.

    טיימר מופעל
    00:09:00
  • 03.

    בעזרת פומפיה או מעבד מזון, מגוררים את העגבניות לרסק.

  • 04.

    מחלקים את הג'חנון לצלחות הגשה ולצידן מניחים שני חצאי ביצה ותלולית סחוג. את רסק העגבניות מומלץ לחלק לקעריות עמוקות. 

הכנת? כאן מדרגים
(116)