ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג
ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג, המנה המושלמת לשבת בבוקר.
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 חבילת ג'חנון אפוי של מעדנות
- 4 ביצים בגודל בינוני
- 4 עגבניות בשלות
- 1 צנצנת סחוג ירוק
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הג'חנון לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.
-
02.
להכנת הביצים הקשות, מניחים את הביצים בסיר , מציפים במים קרים עד לגובה של 1 ס"מ מעליהן ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. מסירים את הסיר מהאש, מכסים ומניחים בצד 9 דקות בדיוק. בתום הזמן, מוציאים את הביצים מהסיר ומניחים בקערה עם מי קרח 1 דקה לפחות, להפסקת תהליך הבישול. מקלפים את הביצים וחוצים לאורך.
טיימר מופעל
-
03.
בעזרת פומפיה או מעבד מזון, מגוררים את העגבניות לרסק.
-
04.
מחלקים את הג'חנון לצלחות הגשה ולצידן מניחים שני חצאי ביצה ותלולית סחוג. את רסק העגבניות מומלץ לחלק לקעריות עמוקות.
הכנת? כאן מדרגים