בוא נצא לפיקניק!
לא באמת חייבים לצאת לפיקניק כדי ליהנות מהכרות המושלם הזה אבל אם תצאו, תהנו יותר

המרכיבים ל 4:
- פסטרמה גחלים טירת צבי – 600 גרם
- ג'בטה מקמח מלא – 4 לחמניות
- צ'אטני שרי דיג'ון – 250 גרם
- עלי בזיליקום - 20 עלים
- בצל סגול כבוש – 200 גרם
- חסה סלנובה – 12 עלי חסה
- קופסא של עגבניות איטלקיות מרוסקות – 1 קופסא
- חומץ בן יין אדום – 2 כפות
- סוכר חום – 4 כפות
- מלח – חצי כפית
- חרדל דיג'ון גרגירים – 3 כפות
- שום – 2 שיניים פרוסות
- פלפל חריף אדום – כפית קצוץ
- בצל סגול – 200 גרם
- 2 שיני שום טרי פרוס
- 1 כוס חומץ תפוחים
- 2 כפות סוכר
- כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה הצאטני:
-
02.
מכניסים לסיר את החומץ, עגבניות, סוכר, מלח,פלפל חריף והשום.
-
03.
מביאים לרתיחה , מנמיכים את האש לבעבוע עדין ומבשלים כ 30 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מכבים את האש ומוסיפים את החרדל ומערבבים.אופן ההכנה הבצל הכבוש:מרתיחים בסיר את החומץ , הסוכר, המלח והשום הפרוס, מבשלים כ 5 דקות ,קולפים את הבצל הסגול ופורסים לפרוסות עגולות ומניחים בקערה , אל הקערה עם הבצל הסגול שופכים את הנוזל החם ומקררים.אופן הרכבת הכריך :פורסים את הלחם ומורחים צ'אטני עגבניות ,עלי סלנובה, מסדרים פרוסות פסטרמה , מעל מפזרים עלי בזיל וסוגרים את הכריך עם הבצל הכבוש.
טיימר מופעל