מיני טארט ברוקולי וגבינות
פשטידה אישית שלא דורשת בצק? קבלו את המיני טארט ברוקולי הכי קל וטעים שתכינו. הבסיס עשוי מטורטייה, הבלילה משולבת בברוקולי וגבינות מעולות של תנובה – וזה נכנס ישר לתנור. בין אם אתם מחפשים פתרון זריז לארוחת ערב או תוספת לארוחה חגיגית, זה המתכון בשבילכם. טוויסט קטן, טעם גדול – ובלי להסתבך!

המרכיבים ל 8-10 פשטידות:
- 2 טורטיות מכל סוג שאוהבים
- ½ שקית ברוקולי סנפרוסט – מופשר
- 4 ביצים L
- 200 גרם בולגרית מעודנת או פטה פיראוס
- 120 גרם גבינה צהובה עמק מגורדת
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הברוקולי דק.
-
02.
בקערה בינונית מערבבים ביצים, ברוקולי, בולגרית וצהובה.
-
03.
מגלגלים את הטורטייה לגליל וחותכים בעובי של גובה תבנית המאפינס שלכם.
-
04.
את רצועות הטורטייה מניחים בתוך השקעים בדפנות. אם נשארות שאריות של טורטייה אפשר לחתוך גם אותן לרצועות ולהניח בתוך השקעים כשכבה שנייה.
-
05.
ממלאים כל שקע בבלילת הברוקולי עד למעלה.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-35 דקות או עד הזהבה יפה.
טיימר מופעל