מיני טארט ברוקולי וגבינות

פשטידה אישית שלא דורשת בצק? קבלו את המיני טארט ברוקולי הכי קל וטעים שתכינו. הבסיס עשוי מטורטייה, הבלילה משולבת בברוקולי וגבינות מעולות של תנובה – וזה נכנס ישר לתנור. בין אם אתם מחפשים פתרון זריז לארוחת ערב או תוספת לארוחה חגיגית, זה המתכון בשבילכם. טוויסט קטן, טעם גדול – ובלי להסתבך!

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני טארט ברוקולי וגבינות

המרכיבים ל 8-10 פשטידות:

מרכיבים:
  • 2 טורטיות מכל סוג שאוהבים
  • ½ שקית ברוקולי סנפרוסט – מופשר
  • 4 ביצים L
  • 200 גרם בולגרית מעודנת או פטה פיראוס
  • 120 גרם גבינה צהובה עמק מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הברוקולי דק.

  • 02.

    בקערה בינונית מערבבים ביצים, ברוקולי, בולגרית וצהובה.

  • 03.

    מגלגלים את הטורטייה לגליל וחותכים בעובי של גובה תבנית המאפינס שלכם.

  • 04.

    את רצועות הטורטייה מניחים בתוך השקעים בדפנות. אם נשארות שאריות של טורטייה אפשר לחתוך גם אותן לרצועות ולהניח בתוך השקעים כשכבה שנייה.

  • 05.

    ממלאים כל שקע בבלילת הברוקולי עד למעלה.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-35 דקות או עד הזהבה יפה.

    טיימר מופעל

    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.