מאפה בסגנון יווני תרד וגבינות מבצק פילו - השף הלבן

מאפה בסגנון יווני תרד וגבינות מבצק פילו

מאפה בסגנון יווני תרד וגבינות מבצק פילו לארוחה מושלמת! מאפה משפחתי קל להכנה וטעים במיוחד.

מאת: מוריה בן הרוש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה בסגנון יווני תרד וגבינות מבצק פילו

המרכיבים ל 12 מנות:

מרכיבים:
  • 4 דפי פילו מופשרים
  • 2 כוסות תרד טרי קצוצים דק
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 250 גרם גבינת פטה מפוררת
  • 4 ביצים
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
לפיזור:
  • 200 גרם קשקבל מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    לטגן את הבצל בשמן זית.

  • 02.

    לערבב את כל הבלילה יחד.

  • 03.

    להשאיר מהקשקבל חצי בצד.

  • 04.

    לחלק כל דף ל6 קוביות.

  • 05.

    לסדר שתי שכבות של קוביות בתוך תבנית קאפקייקס משומנת ולהדק לבסיס אפשר לכווץ את הבצק.

  • 06.

    למלא בתוך הבצק מהבלילה עד כיסוי.

  • 07.

    לפזר מעל מעט קשקבל.

  • 08.

    אפשר לגזור קצת את הבצק המיותר לא חובה.

  • 09.

    להכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ל20 דק׳ אי עד השחמה.

  • 10.

    לאחר 15 דק׳ לתת בוסט על חימום רק למטה לעוד 5-10 דק.

הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.