סלט מאשוויאה קצת אחרת - השף הלבן

סלט מאשוויאה קצת אחרת

ירקות קלויים מתובלים ברוטב עדין ומוגשים עם גבינה מעל שמתבלת את הכל

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מאשוויאה קצת אחרת
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 מנות:

מצרכים:
  • ⅓ פלח פרמג'אנו רג'יאנו COLLECTION תנובה
  • ½ קובייה (125 גרם) בולגרית 24% פיראוס
  • 2 פלפל אדום מתוק
  • 1 פלפל ירוק מתוק
  • 2 פלפל חריף
  • 1 עגבנייה
  • ⅓ כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית שום גבישי
  • 3 כפות עלי תימין
  • 1 כפית קימל טחון – לא חובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    על פלאנצ'ה בתנור שחומם ל־200 מעלות קולים את הפלפלים ואת העגבנייה עד להשחמה.

  • 02.

    מצננים וקולפים את הירקות.

  • 03.

    פורסים את הפלפלים לרצועות דקות/ קוביות וקוצצים את העגבנייה, מערבבים בקערה עם שום גבישי, מלח, קימל טחון, שמן זית ומיץ לימון.

  • 04.

    מעבירים לצלחת הגשה שטוחה.

  • 05.

    מגררים מעל מעט פרמג'יאנו רג'יאנו, מפזרים פטה מפוררת ועלי תימין ומגישים.

  • 06.

    ניתן להכין את הסלט מראש ורק בהגשה לפזר גבינות ותימין.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.