סלט מאשוויאה קצת אחרת | השף הלבן

סלט מאשוויאה קצת אחרת

ירקות קלויים מתובלים ברוטב עדין ומוגשים עם גבינה מעל שמתבלת את הכל

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מאשוויאה קצת אחרת
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4-5 מנות:

מצרכים:
  • ⅓ פלח פרמג'אנו רג'יאנו COLLECTION תנובה
  • ½ קובייה (125 גרם) בולגרית 24% פיראוס
  • 2 פלפל אדום מתוק
  • 1 פלפל ירוק מתוק
  • 2 פלפל חריף
  • 1 עגבנייה
  • ⅓ כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית שום גבישי
  • 3 כפות עלי תימין
  • 1 כפית קימל טחון – לא חובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    על פלאנצ'ה בתנור שחומם ל־200 מעלות קולים את הפלפלים ואת העגבנייה עד להשחמה.

  • 02.

    מצננים וקולפים את הירקות.

  • 03.

    פורסים את הפלפלים לרצועות דקות/ קוביות וקוצצים את העגבנייה, מערבבים בקערה עם שום גבישי, מלח, קימל טחון, שמן זית ומיץ לימון.

  • 04.

    מעבירים לצלחת הגשה שטוחה.

  • 05.

    מגררים מעל מעט פרמג'יאנו רג'יאנו, מפזרים פטה מפוררת ועלי תימין ומגישים.

  • 06.

    ניתן להכין את הסלט מראש ורק בהגשה לפזר גבינות ותימין.

הכנת? כאן מדרגים
(3)