מאפה פילו וקממבר | השף הלבן

מאפה פילו וקממבר

מאת: קורין גדעון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה פילו וקממבר
צילום: קורין גדעון עיצוב: קורין גדעון
המרכיבים לתבנית:
  • חבילת עלי פילו מעדנות
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • גבינת ברי של קולקשן
  • גבינת קמבבר של קולקשן
  • 3/4 נקטרינות (או אפרסק, משמש, אגס)
  • 2 ביצים
  • כף אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • מעט דבש לזיגוג
הוראות הכנה:
  • 01.

    למרוח תבנית בחמאה, לקפל כל דף לפס ארוך כמו אקורדיון, להניח את הדפים אחד ליד השני בתבנית

  • 02.

    להבריש את הדפים עם חמאה

  • 03.

    להניח במפוזר בין הדפים פרוסות ברי, קממבר ונקטרינה

  • 04.

    להכין תערובת: ביצים, שמנת מתוקה, אבקת סוכר ווניל, למזוג מעל ולהגיש

  • 05.

    מכניסים לתנור לכ-25 דק' ב-180 מעלות צלזיוס.

הכנת? כאן מדרגים
(5)