מאפה פילו וקממבר - השף הלבן

מאפה פילו וקממבר

מאת: קורין גדעון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה פילו וקממבר
צילום: קורין גדעון עיצוב: קורין גדעון

המרכיבים ל תבנית:

  • חבילת עלי פילו מעדנות
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • גבינת ברי של קולקשן
  • גבינת קמבבר של קולקשן
  • 3/4 נקטרינות (או אפרסק, משמש, אגס)
  • 2 ביצים
  • כף אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • מעט דבש לזיגוג

הוראות הכנה:

  • 01.

    למרוח תבנית בחמאה, לקפל כל דף לפס ארוך כמו אקורדיון, להניח את הדפים אחד ליד השני בתבנית

  • 02.

    להבריש את הדפים עם חמאה

  • 03.

    להניח במפוזר בין הדפים פרוסות ברי, קממבר ונקטרינה

  • 04.

    להכין תערובת: ביצים, שמנת מתוקה, אבקת סוכר ווניל, למזוג מעל ולהגיש

  • 05.

    מכניסים לתנור לכ-25 דק' ב-180 מעלות צלזיוס.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.