טארט גבינה שוקולד לבן | השף הלבן

טארט גבינה שוקולד לבן

טארט גבינה ושוקולד לבן מרשים שכל אחד יכול להכין.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט גבינה שוקולד לבן
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל14 מנות:
קלתית:
  • 1 חבילת בצק פריך מתוק מעדנות
למלית הגבינה והשוקולד:
  • גביע (250 גרם) מסקרפונה השף הלבן
  • ½ מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 גביע יוגורט GO בטעם קוקוס
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 חבילת (80 גרם) פודינג בטעם וניל
ציפוי:
  • ½ (125 מ"ל) מכל שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 150 גרם שוקולד לבן
קראמבל:
  • יתרת הבצק הפריך המתוק
  • 50 גרם חמאה תנובה
  • כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
  • 01.

    פורסים בצק פריך על תבנית פאי נשלפת ומצמידים היטב את שולי הבצק לתבנית וחותכים את שוליו, את שארית הבצק מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ־25 דקות עד להזהבה בחום של 170 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מצננים לאחר האפייה וטוחנים עם 50 גרם חמאה קרה ותמצית וניל לקראמבל לקישוט העוגה.

  • 03.

    מכניסים למקפיא לחצי שעה את תבנית הפאי עם הבצק ולאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש ל־170 מעלות, ואופים כ־20 דקות עד להזהבת הבצק ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    ממיסים שוקולד לבן ומקציפים אותו עם שמנת להקצפה, מוסיפים את שאר מרכיבי המלית ומקציפים לקרם רך, מעבירים את המלית אל קלתית הבצק האפוי, מיישרים את המלית ומכניסים למקפיא ל־20 דקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    ממיסים את השוקולד הלבן עם יתרת השמנת ויוצקים את גנאש השוקולד הלבן מעל קרם הגבינה.

  • 06.

    מפזרים מסביב את הקראמבל ומעבירים לקירור של 5 שעות לפחות לפני הגשה.

  • 07.

    להגשה: ניתן לקשט בפירות יער, ענבים, אוכמניות ועוד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)