גאלט בטטה וגבינת פרומעז עם בצק פילאס – מתכון קל ומהיר | מעדנות

גאלט – מאפה פילאס בטטה וגבינות

מתכון מהיר ופשוט להכנה. מילוי מפתיע של גבינת עיזים – פרומעז ובצק פילאס מושלם
מתאים לארוחת בראנץ' מפנקת או סתם ככה באמצע השבוע לארוחת ערב

מאת: ניצן ירדן סוסיד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גאלט – מאפה פילאס בטטה וגבינות
צילום: ניצן ירדן סוסיד

המרכיבים ל8 מנות:

מרכיבים:
  • חבילת בצק פילאס מעדנות
  • 3 בטטות פרוסות דק
  • 1 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
  • 1 גליל גבינת פרומעז
  • 2 כפות טימין טרי
  • 3 כפות דבש
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית צ'ילי גרוס
להברשה:
  • ביצה טרופה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פותחים את הבצק על משטח מקומח קלות, מסמנים עיגול גדול וחותכים.

  • 02.

    מחממים תנור ל 200 מעלות.

  • 03.

    מסדרים עיגולים של גבינת פרומעז.

  • 04.

    מפזרים את פרוסות הבצל הסגול.

  • 05.

    עורכים מעל הבצל בצורת מניפה את עיגולי הבטטה.

  • 06.

    מברישים את הבטטה בשמן זית. מפזרים מעל טימין, מלח אטלנטי צ'ילי פלפל שחור. ומעל הכל מזלפים דבש.

  • 07.

    מקפלים את קצות הבצק פנימה לכיוון הבטטות. ומברישים בביצה.

  • 08.

    חוזרים על הפעולה עם הבצק השני.

  • 09.

    אופים כ-20 דקות, עד שהבטטות צלויות מעט והבצק זהוב ואפוי.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)