מתכון מרק מלפפונים קר | השף הלבן

מרק מלפפונים קר

מרק מלפפונים קר, מנה ראשונה מופלאה לימי קיץ חמים

מאת: אינה ברק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק מלפפונים קר

המרכיבים ל 6:

  • 1 ליטר יוגורט BIO תנובה 1.5%
  • 10 מלפפונים טריים
  • 1 בצל
  • צרור גבעולי שמיר טרי
  • 7 שיני שום
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים את המלפפונים, הבצל וקוצצים דק.

  • 02.

    מכניסים למעבד מזון את המלפפונים, הבצל, השום, מלח, פלפל, שמיר והיוגורט עד לקבלת מחית חלקה.

  • 03.

    מעבירים לקערה, מקררים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(83)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.