מתכון מרק גריסים ושמפיניון | השף הלבן

מרק גריסים ושמפיניון

בואו להתפנק עם מרק עשיר ומהיר הכנה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק גריסים ושמפיניון

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 בצל בינוני חתוך לקוביות בינוניות
  • 3/4 כוס גריסי "פנינה"
  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות חצויות ופרוסות
  • 1 גזר מגורר גס
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 2 קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 2 ליטר מים קרים
  • ענף בינוני של רוזמרין שטוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר 2 כפות שמן זית.

  • 02.

    מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף (לא להשחים).

  • 03.

    מוסיפים את הגריסים, הפטריות, הגזר, השום ובוחשים כ-5 דקות על להבה בינונית.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את הקמח, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, ענף הרוזמרין ומערבבים היטב.

  • 05.

    מוסיפים את המים, מערבבים היטב ומרתיחים.

  • 06.

    מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה לערך עד לריכוך הירקות. הערה: יש להקפיד לערבב את המרק תוך הבישול.  

הכנת? כאן מדרגים
(863)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.