מרק אפונה ב-4 מרכיבים
אפונה, תפרחות ברוקולי, מלח, ושמן זית. זה כל מה שאתם צריכים כדי להכין מנה ראשונה קלה ומהירה של מרק אפונה קרמי
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
המרכיבים ל6:
- 2 שקיות (1200 גרם) אפונה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
- 6-5 כוסות מים
- מלח, לפי הטעם
- 4-3 כפות שמן זית
- 1/2 שקית (300 גרם) מיני ברוקולי מוקפא, סנפרוסט
- 3-2 כפות שמן זית
- מלח, פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את האפונה (אין צורך להפשיר) לסיר . מוסיפים מים לגובה 1 ס"מ מעל האפונה ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית 8-6 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את שמן הזית והמלח וטוחנים בעזרת בלנדר ידני או שולחני, עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח לפי הטעם.
-
03.
להכנת הברוקולי: מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים על להבה גבוהה 3-2 דקות, עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל. מגישים את התפרחות ביחד עם המרק.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים