מתכון מרק אפונה ב-4 מרכיבים | השף הלבן

מרק אפונה ב-4 מרכיבים

אפונה, תפרחות ברוקולי, מלח, ושמן זית. זה כל מה שאתם צריכים כדי להכין מנה ראשונה קלה ומהירה של מרק אפונה קרמי

מאת: סנפרוסט ואתר וואלה
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק אפונה ב-4 מרכיבים
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל6:

  • 2 שקיות (1200 גרם) אפונה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 6-5 כוסות מים
  • מלח, לפי הטעם
  • 4-3 כפות שמן זית
  • 1/2 שקית (300 גרם) מיני ברוקולי מוקפא, סנפרוסט
  • 3-2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את האפונה (אין צורך להפשיר) לסיר . מוסיפים מים לגובה 1 ס"מ מעל האפונה ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית 8-6 דקות.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    מוסיפים את שמן הזית והמלח וטוחנים בעזרת בלנדר ידני או שולחני, עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח לפי הטעם.

  • 03.

    להכנת הברוקולי: מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים על להבה גבוהה 3-2 דקות, עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל. מגישים את התפרחות ביחד עם המרק.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(10)