מתכון רולדת תרד בריאה | השף הלבן

רולדת תרד

מנה צמחונית בריאה ועשירה בערכים תזונתיים

מאת: נורית גוטמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדת תרד

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 400 גרם תרד טחון מופשר
  • 1 חבילה (100 גרם) חמאת תנובה
  • 4 ביצים מופרדות
  • 4 כפות קמח
  • 1 כוס שמנת לבישול תנובה
  • תבלינים
  • 100 גרם גבינת קצ'קבל מגורדת
  • 100 גרם גבינה פיראוס פטה כבשים 20% תנובה מגורדת.

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים מיד את הקמח ואת השמנת.

  • 02.

    ממשיכים לבחוש ומוסיפים את התרד עד שמתחיל לרתוח ולהוריד מיד מהאש.

  • 03.

    מקררים מעט ואז מוסיפים את החלמונים.

  • 04.

    מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים לעיסת התרד בזהירות.

  • 05.

    אופים בתבנית מרופדת בניר אפיה במשך 12 דקות.

    טיימר מופעל

    00:12:00
  • 06.

    מוציאים מהתנור ומגלגלים ביחד עם נייר האפיה. מקררים.

  • 07.

    לפני ההגשה יש לפתוח בעדינות, לפזר את הגבינות, לגלגל בחזרה ולחמם מעט. מתקבלת רולדה יפיפיה בשילוב צבעים ירוק ולבן או ירוק צהוב.  

הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.