רולדת תרד
מנה צמחונית בריאה ועשירה בערכים תזונתיים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות:
- 400 גרם תרד טחון מופשר
- 1 חבילה (100 גרם) חמאת תנובה
- 4 ביצים מופרדות
- 4 כפות קמח
- 1 כוס שמנת לבישול תנובה
- תבלינים
- 100 גרם גבינת קצ'קבל מגורדת
- 100 גרם גבינה פיראוס פטה כבשים 20% תנובה מגורדת.
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים מיד את הקמח ואת השמנת.
-
02.
ממשיכים לבחוש ומוסיפים את התרד עד שמתחיל לרתוח ולהוריד מיד מהאש.
-
03.
מקררים מעט ואז מוסיפים את החלמונים.
-
04.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים לעיסת התרד בזהירות.
-
05.
אופים בתבנית מרופדת בניר אפיה במשך 12 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מוציאים מהתנור ומגלגלים ביחד עם נייר האפיה. מקררים.
-
07.
לפני ההגשה יש לפתוח בעדינות, לפזר את הגבינות, לגלגל בחזרה ולחמם מעט. מתקבלת רולדה יפיפיה בשילוב צבעים ירוק ולבן או ירוק צהוב.
הכנת? כאן מדרגים