המרכיבים ל6 מנות-תבנית פאי בקוטר 26:
- 2.5 כוסות קמח
- 200 גרם חמאה
- 8 כפות מים
למילוי:
- 6 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
- 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 כוס חלב
- 4-5 ביצים תלוי בגודל
- 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
הוראות הכנה:
-
01.
6667px;">אופן ההכנה: בצק: ללוש את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מילוי:
-
02.
מאדים את הבצלים במחבת ומוסיפים שמנת מתוקה.
-
03.
מערבבים את החלב הביציםוהגבינה צהובה עםאבקת המרק בצל.
-
04.
מרפדים תבנית גדולה בבצק ועל הבצק שופכים את העיסה.
-
05.
מכניסים לתנור ואופים עד התייצבות הפשטידה והזהבה.
הכנת? כאן מדרגים