מתכון קיש בצל | השף הלבן

קיש בצל

קיש בצל

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קיש בצל

המרכיבים ל6 מנות-תבנית פאי בקוטר 26:

  • 2.5 כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 8 כפות מים
למילוי:
  • 6 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב
  • 4-5 ביצים תלוי בגודל
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 5 כפות גדושות אבקת מרק בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

    6667px;">אופן ההכנה: בצק: ללוש את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מילוי:

  • 02.

    מאדים את הבצלים במחבת ומוסיפים שמנת מתוקה.

  • 03.

    מערבבים את החלב הביציםוהגבינה צהובה עםאבקת המרק בצל.

  • 04.

    מרפדים תבנית גדולה בבצק ועל הבצק שופכים את העיסה.

  • 05.

    מכניסים לתנור ואופים עד התייצבות הפשטידה והזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(176)