מתכון פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן | השף הלבן

פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן

פשטידה בריאה ומזינה, ארוחת הצהריים המושלמת ליום שבת

מאת: אילנה אוחנה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 1 חבילת מדליוני תרד קפוא, "סנפרוסט"
  • 4 ביצים
  • 1 כף מרק עוף (פרווה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שקית פתיתי גבינת גבינת גבע-פרמז׳ן, קולקשן
  • 1 בצל
  • 2 תפוחי אדמה
  • 50 גרם חמאת "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    למחית תפוח אדמה: מרתיחים את תפוחי האדמה, מועכים למחית. מבתלים עם פלפל שחור, חמאה וגבינה פרמז׳ן של "השף הלבן".

  • 02.

    למחית תרד: מטגניםאת הבצל.

  • 03.

    שמים בקערה חבילת תרד קפוא לאחר הפשרה, 4 ביצים שלמות, חצי כפית פלפל שחור, כף מרק עוף, חצי שקית פרמז׳ן. מערבביםהכל יחד עם הבצל.

  • 04.

    משמניםתבנית, יוצקים את הבלילה ומרדדים את עיסת התרד לתבנית.

  • 05.

    יוצרים כדורים של מחית תפוח האדמה עם 2 כפות ומשטחים על עיסת התרד ברווח של 2 ס"מ.

  • 06.

    אופפים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(448)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.