מתכון פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן | השף הלבן

פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן

פשטידה בריאה ומזינה, ארוחת הצהריים המושלמת ליום שבת

מאת: אילנה אוחנה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן

המרכיבים ל8 מנות:

  • 1 חבילת מדליוני תרד קפוא, "סנפרוסט"
  • 4 ביצים
  • 1 כף מרק עוף (פרווה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שקית פתיתי גבינת גבינת גבע-פרמז׳ן, קולקשן
  • 1 בצל
  • 2 תפוחי אדמה
  • 50 גרם חמאת "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    למחית תפוח אדמה: מרתיחים את תפוחי האדמה, מועכים למחית. מבתלים עם פלפל שחור, חמאה וגבינה פרמז׳ן של "השף הלבן".

  • 02.

    למחית תרד: מטגניםאת הבצל.

  • 03.

    שמים בקערה חבילת תרד קפוא לאחר הפשרה, 4 ביצים שלמות, חצי כפית פלפל שחור, כף מרק עוף, חצי שקית פרמז׳ן. מערבביםהכל יחד עם הבצל.

  • 04.

    משמניםתבנית, יוצקים את הבלילה ומרדדים את עיסת התרד לתבנית.

  • 05.

    יוצרים כדורים של מחית תפוח האדמה עם 2 כפות ומשטחים על עיסת התרד ברווח של 2 ס"מ.

  • 06.

    אופפים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(447)