פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן
פשטידה בריאה ומזינה, ארוחת הצהריים המושלמת ליום שבת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 1 חבילת מדליוני תרד קפוא, "סנפרוסט"
- 4 ביצים
- 1 כף מרק עוף (פרווה)
- 1/2 כפית פלפל שחור
- שקית פתיתי גבינת גבינת גבע-פרמז׳ן, קולקשן
- 1 בצל
- 2 תפוחי אדמה
- 50 גרם חמאת "תנובה"
הוראות הכנה:
-
01.
למחית תפוח אדמה: מרתיחים את תפוחי האדמה, מועכים למחית. מבתלים עם פלפל שחור, חמאה וגבינה פרמז׳ן של "השף הלבן".
-
02.
למחית תרד: מטגניםאת הבצל.
-
03.
שמים בקערה חבילת תרד קפוא לאחר הפשרה, 4 ביצים שלמות, חצי כפית פלפל שחור, כף מרק עוף, חצי שקית פרמז׳ן. מערבביםהכל יחד עם הבצל.
-
04.
משמניםתבנית, יוצקים את הבלילה ומרדדים את עיסת התרד לתבנית.
-
05.
יוצרים כדורים של מחית תפוח האדמה עם 2 כפות ומשטחים על עיסת התרד ברווח של 2 ס"מ.
-
06.
אופפים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים