מתכון פשטידת תרד וגבינות | השף הלבן

פשטידת תרד וגבינות

פשטידת תרד מפנקת ועשירה בגבינות

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד וגבינות

המרכיבים ל מנות 6:

  • עלי סיגר
  • שמנת לבישול השף הלבן
  • גבינת כנען השף הלבן
  • קופסאת תרד
  • חמאה 200 גרם
  • קוטג' תנובה
  • גבינה לבנה תנובה
  • פתיתי גבינה השף הלבן
  • גבינת העמק 200 גרם
  • 2 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת מניחים חמאה וממיסים. מניחים את עלי התרד השטופים, מטגנים 2-3 דקות ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    לוקחים תבנית ומסדרים את עלי הסיגר כך שיכסו את הקערה פנים וחוץ.

  • 03.

    מוסיפים לקערת התרד 2 ביצים ואת כל הגבינות כולל השמנת.מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.

  • 04.

    שופכים את התערובת אל התבנית על עלי הסיגר ומכסים את התערובת עם קצות הבצק של עלי הסיגר באופן שיכסה את הכל. מזלפים שמן זית מעל.

  • 05.

    מניחים בתנור שחומם מראש ל-180 ל-30-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.