פשטידת תרד וגבינות
פשטידת תרד מפנקת ועשירה בגבינות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל מנות 6:
- עלי סיגר
- שמנת לבישול השף הלבן
- גבינת כנען השף הלבן
- קופסאת תרד
- חמאה 200 גרם
- קוטג' תנובה
- גבינה לבנה תנובה
- פתיתי גבינה השף הלבן
- גבינת העמק 200 גרם
- 2 ביצים
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת מניחים חמאה וממיסים. מניחים את עלי התרד השטופים, מטגנים 2-3 דקות ומעבירים לקערה.
טיימר מופעל
-
02.
לוקחים תבנית ומסדרים את עלי הסיגר כך שיכסו את הקערה פנים וחוץ.
-
03.
מוסיפים לקערת התרד 2 ביצים ואת כל הגבינות כולל השמנת.מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
-
04.
שופכים את התערובת אל התבנית על עלי הסיגר ומכסים את התערובת עם קצות הבצק של עלי הסיגר באופן שיכסה את הכל. מזלפים שמן זית מעל.
-
05.
מניחים בתנור שחומם מראש ל-180 ל-30-40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים