מתכון פשטידת פטריות חלבית | השף הלבן

פשטידת פטריות חלבית

פשטידת פטריות קלה להכנה ומתאימה לכל ארוחה חלבית

מאת: חני סקורצקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פטריות חלבית

המרכיבים ל25 מנות:

  • 1 חביה פטריות שמפניון חתוכות
  • 1 בצל מטוגן
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 גבינה צפתית 5%
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 1 גבינה בולגרית 5%
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את בצל והפטריות לקוביות ומטגנים אותם.

  • 02.

    לאחר הטיגון לוקחים תבנית משומנת יוצקים את הפטריות והבצל.

  • 03.

    מערבבים את כל הגבינות לתוך קערה. שמים את כל התבלינים כולל קמח וביצה.

  • 04.

    יוצקים על התבנית עם הפטריות.משטחים יפה.

  • 05.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלותומכניסים את התבנית לתנור עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(200)