מתכון פשטידת מקרונים וגבינה אפויה בתנור | השף הלבן

פשטידת מקרונים וגבינה אפויה בתנור

פשטידה מצוינת שמערבת מקרונים וגבינות. מתאים מאוד גם לילדים

מאת: אלינור כהן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת מקרונים וגבינה אפויה בתנור

המרכיבים ל 12 מנות:

  • חבילת מקרונים
  • 6 כוסות מים
  • כפית מלח
  • 3 ביצים
  • 150 גרם גבינת קצ'קבל של "תנובה"
  • 1/2 חבילת חמאת "תנובה" קטנה
  • 25 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את המים עם המלח ומכניסים את המקרונים. מבשלים עד שהמקרונים מתרככים. מסננים ושוטפים היטב.

  • 02.

    טורפים את הביצים עם רבע כפית מלח ומערבבים במקרונים.

  • 03.

    משמנים תבנית אפייה בחמאה, מניחים שליש מכמות המקרונים. מפזרים חצי כמות גבינה, עליה שמים מקרונים ומעל את הגבינה. מסיימים עם שכבה של מקרונים.

  • 04.

    מפזרים חתיכות קטנות של חמאה על שכבת המקרונים העליונה ואופים בחום בינוני במשך 45 דקות. מגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(160)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.