פשטידת מקרונים וגבינה אפויה בתנור
פשטידה מצוינת שמערבת מקרונים וגבינות. מתאים מאוד גם לילדים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- חבילת מקרונים
- 6 כוסות מים
- כפית מלח
- 3 ביצים
- 150 גרם גבינת קצ'קבל של "תנובה"
- 1/2 חבילת חמאת "תנובה" קטנה
- 25 גרם חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים את המים עם המלח ומכניסים את המקרונים. מבשלים עד שהמקרונים מתרככים. מסננים ושוטפים היטב.
-
02.
טורפים את הביצים עם רבע כפית מלח ומערבבים במקרונים.
-
03.
משמנים תבנית אפייה בחמאה, מניחים שליש מכמות המקרונים. מפזרים חצי כמות גבינה, עליה שמים מקרונים ומעל את הגבינה. מסיימים עם שכבה של מקרונים.
-
04.
מפזרים חתיכות קטנות של חמאה על שכבת המקרונים העליונה ואופים בחום בינוני במשך 45 דקות. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים