מתכון פשטידת מקרונים וגבינה אפויה בתנור | השף הלבן

פשטידת מקרונים וגבינה אפויה בתנור

פשטידה מצוינת שמערבת מקרונים וגבינות. מתאים מאוד גם לילדים

מאת: אלינור כהן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת מקרונים וגבינה אפויה בתנור

המרכיבים ל12 מנות:

  • חבילת מקרונים
  • 6 כוסות מים
  • כפית מלח
  • 3 ביצים
  • 150 גרם גבינת קצ'קבל של "תנובה"
  • 1/2 חבילת חמאת "תנובה" קטנה
  • 25 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את המים עם המלח ומכניסים את המקרונים. מבשלים עד שהמקרונים מתרככים. מסננים ושוטפים היטב.

  • 02.

    טורפים את הביצים עם רבע כפית מלח ומערבבים במקרונים.

  • 03.

    משמנים תבנית אפייה בחמאה, מניחים שליש מכמות המקרונים. מפזרים חצי כמות גבינה, עליה שמים מקרונים ומעל את הגבינה. מסיימים עם שכבה של מקרונים.

  • 04.

    מפזרים חתיכות קטנות של חמאה על שכבת המקרונים העליונה ואופים בחום בינוני במשך 45 דקות. מגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(160)