פשטידת לבבות דקל, פטריות וגבינת עיזים
פשטידה קלה להכנה עם הרבה ירקות ובטעמים מפתיעים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית בקוטר 24 ס״מ - 8 מנות:
- 100 גרם גבינת פטה עיזים חתוך קוביות
- 150 גרם פטריות טריות פרוסות
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- 200 גרם לבבות דקל משומר פרוסות
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 ביצים
- כף שמן לטיגון
- כפית מלח
- כפית אבקת מרק בטעם עוף פרווה
- כפית כורכום
- קורט פלפל לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן ומטגנים את השום והבצל עד להזהבה על אש בינונית.
-
02.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה קלה. מתבלים במלח ופלפל.
-
03.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
04.
מעבירים את התערובת לקערה ומשהים במקרר עד לקירור התערובת.
-
05.
בינתיים משמנים את התבנית.
-
06.
בקערה מוסיפים את הביצים וטורפים אותן.
-
07.
מוסיפים את השמנת תוך ערבוב במטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
08.
מוסיפים את הגבינה,לבבות הדקל והתבלינים עם האבקת מרק ותערובת הפטריות הקרה ומערבבים הכל בעזרת כף.
-
09.
מוזגים לתבנית ומכניסים לתנור למשך כ-45 דקות, עד שהיא תופחת ומקבלת צבע זהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים