פשטידת גבינות ובצל – מתכון למנה האהובה | השף הלבן

פשטידת גבינות ובצל

פשטידה מדהימה ואהובה על כולם שמכינים בכמה דקות

מאת: דודו בן שמחון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת גבינות ובצל
צילום: דודו בן שמחון

המרכיבים ל 8:

  • 2 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32%/38% "השף הלבן"
  • 1 גביע ״שמנת של פעם״ תנובה
  • 50 גרם פתיתי גבינת "עמק" למאפים (לבלילה)
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1 כוס רצועות בצל מוקפץ או מקורמל
  • 50 גרם גבינת בולגרית 5%
לפיזור מעל:
  • 50 גרם פתיתי גבינת "עמק" למאפים (לפיזור מעל)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    בקערה מערבבים את כל מוצרי הבלילה ומעברים לתבנית אפייה עגולה בקוטר 26-24 ס"מ, מפזרים מעל פתיתי עמק ואופים כחצי שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(16)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.