פשטידת פטריות ובצלים בבצק עלים – קלה ומהירה להכנה | השף הלבן

פשטידת בצק עלים

פשטידה קלה וטעימה

מאת: איילה עמאר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת בצק עלים

המרכיבים ל12 מנות:

  • מעט פלפל שחור
  • מעט מלח
  • ביצה אחת
  • 3-4 בצלים גדולים
  • קופסת פטריות
  • שמנת לאפיה ובישול מסדרת "השף הלבן"
  • מעט שמן
  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות.

  • 02.

    לטגן אותו עד שיזהיב מעט עם השמן.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות (וממשיכים לטגן).

  • 04.

    מוסיפים בהדרגה את השמנת לבישול ואפיה.

  • 05.

    שמים את הפלפל שחור והמלח.

  • 06.

    שמים נייר אפיה בתבנית החד פעמי.

  • 07.

    מניחים את הבצק על התבנית.

  • 08.

    מחוררים את הבצק במזלג.

  • 09.

    שופכים את כל התערובת שטיגנו מעל הבצק.

  • 10.

    לוקחים בצק עלים חדש חותכים אותו לאורך ועושים שתיב-וערב (מניחים אותו לאורך ואז לרוחב). מורחים על הבצק ביצה מקושקשת  

הכנת? כאן מדרגים
(82)