המרכיבים ל12 מנות:
- מעט פלפל שחור
- מעט מלח
- ביצה אחת
- 3-4 בצלים גדולים
- קופסת פטריות
- שמנת לאפיה ובישול מסדרת "השף הלבן"
- מעט שמן
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות.
-
02.
לטגן אותו עד שיזהיב מעט עם השמן.
-
03.
מוסיפים את הפטריות (וממשיכים לטגן).
-
04.
מוסיפים בהדרגה את השמנת לבישול ואפיה.
-
05.
שמים את הפלפל שחור והמלח.
-
06.
שמים נייר אפיה בתבנית החד פעמי.
-
07.
מניחים את הבצק על התבנית.
-
08.
מחוררים את הבצק במזלג.
-
09.
שופכים את כל התערובת שטיגנו מעל הבצק.
-
10.
לוקחים בצק עלים חדש חותכים אותו לאורך ועושים שתיב-וערב (מניחים אותו לאורך ואז לרוחב). מורחים על הבצק ביצה מקושקשת
הכנת? כאן מדרגים