פשטידת פטריות ובצלים בבצק עלים – קלה ומהירה להכנה | השף הלבן

פשטידת בצק עלים

פשטידה קלה וטעימה

מאת: איילה עמאר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת בצק עלים

המרכיבים ל 12 מנות:

  • מעט פלפל שחור
  • מעט מלח
  • ביצה אחת
  • 3-4 בצלים גדולים
  • קופסת פטריות
  • שמנת לאפיה ובישול מסדרת "השף הלבן"
  • מעט שמן
  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות.

  • 02.

    לטגן אותו עד שיזהיב מעט עם השמן.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות (וממשיכים לטגן).

  • 04.

    מוסיפים בהדרגה את השמנת לבישול ואפיה.

  • 05.

    שמים את הפלפל שחור והמלח.

  • 06.

    שמים נייר אפיה בתבנית החד פעמי.

  • 07.

    מניחים את הבצק על התבנית.

  • 08.

    מחוררים את הבצק במזלג.

  • 09.

    שופכים את כל התערובת שטיגנו מעל הבצק.

  • 10.

    לוקחים בצק עלים חדש חותכים אותו לאורך ועושים שתיב-וערב (מניחים אותו לאורך ואז לרוחב). מורחים על הבצק ביצה מקושקשת  

הכנת? כאן מדרגים
(82)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.