פשטידת בצל וגבינה צהובה
הגולשת בתיה דורון משתפת אותנו במתכון לפשטידת בצל פיקנטית עשירה בגבינות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
לבצק:
- 1. 1 ו-3/4 כוסות קמח מנופה
- 2. 1/4 כוס מים
- 3. 150 גרם חמאה
- 4. קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה למילוי:
-
02.
3 כפות שמן או חמאה - לחמם במחבת
-
03.
6 בצלים חתוכים לעיגולים דקים - להוסיף למחבת
-
04.
פטריות - מי שאוהב יכול להוסיף
-
05.
מלח לפי הטעם - להוסיף לקראת הסוף
-
06.
להעביר למסננת להגיר נוזלים ולקרר לחמם תנור ל-200 מעלות
-
07.
הכנת הרויאל:
-
08.
1 שמנת חמוצה
-
09.
1/4 כוס חלב
-
10.
1 כף קמח
-
11.
2 ביצים
-
12.
300 גרם גבינה צהובה מגורדת לערבב את 1-4 ביחד, לשפוך על הבצל, ליישר, לפזר מעל את הגבינה הצהובה
-
13.
לאפות כ-35 - 45 דקות עד להזהבה
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים