מתכון פשטידת בטטה וגבינות | השף הלבן

פשטידת בטטה וגבינות

פשטידת בטטה וגבינות, מנה ראשונה טעימה שגונבת את ההצגה

מאת: תהילה רפאלוב
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פשטידת בטטה וגבינות

המרכיבים ל7 מנות:

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 בטטות גדולות- מקולפות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 1 יח' כרישה- חתוכה לטבעות דקות
  • 1 יח' בצל גדול- מקולף, שטוף וקצוץ
  • 2 יח' דלעת ערמונים- מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)
  • 1 יח' פלפל גמבה- חתוך לקוביות קטנות
  • קופסא קוטג'
  • 1 יח' שמנת חמוצה (200 גר')
  • 50 גרם חמאה- רכה בטמפרטורת החדר
  • 3 ביצים
  • 5 כפות קמח תופח
  • מלח
  • טימין טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקפיצים בווק את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף.

  • 02.

    מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות.

  • 03.

    מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה.

  • 04.

    מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, למשך כ- 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(57)