מתכון פשטידת בורקס | השף הלבן

פשטידת בורקס

פשטידה בטעם בורקס וגבינות לכל המשפחה

מאת: הני כריסטינו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת בורקס

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 250 גרם גבינה לבנה "תנובה"
  • 100 גרם גבינה בולגרית "פיראוס"
  • 250 גרם קוטג' "תנובה"
  • 3 ביצים - (אחת למריחה על המאפה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שומשום - לא חובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים במעט חמאה תבנית מלבנית.

  • 02.

     מניחים את בצק העלים בתחתית התבנית בצורה כזו שגם דפנות התבנית יכוסו בבצק. מנקבים את הבצק במזלג.

  • 03.

     מכינים את המלית: קופסת גבינה לבנה של תנובה, קופסת קוטג' של תנובה, 100 גרם גבינה בולגרית, 2 ביצים ופלפל שחור.

  • 04.

     שופכים את המלית לתוך התבנית. מסדרים מעל שכבה נוספת של בצק עלים. מהדקים בקצוות, ודוקרים במזלג שוב.

  • 05.

     מברישים את הבצק בביצה טרופה. מפזרים מעל שומשום- אם אוהבים.

  • 06.

    אופים ב-180 מעלות, כחצי שעה או עד שהבצק מזהיב. מומלץ להוסיף זיתים .

  • 07.

    חותכים ומגישים. (מומלץ להגיש חם)

הכנת? כאן מדרגים
(113)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.