מתכון פשטידת אספרגוס | השף הלבן

פשטידת אספרגוס

פשטידת אספרגוס נימוחה במלית גבינת צ'דר ושמנת מתוקה, מנה משביעה וטעימה להפליא לארוחה חלבית

מאת: דינה לין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת אספרגוס

המרכיבים ל10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

לבצק:
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס חלב
למילוי:
  • 4 בצלים
  • 150 גרם חמאה
  • 2 קופסאות אספרגוס
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס גבינת צ'דר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל חומרי הבצק היטב במעבד מזון.

  • 02.

    משטחים את הבצק בתבנית עגולה

  • 03.

    לחתוך את הבצלים קטן ולטגן את הבצלים עם החמאה עד שיזהיבו, ולפזר בתבנית על הבצק.

  • 04.

    לחתוך את האספרגוס ולפזר בתבנית מעל הבצל.

  • 05.

    להקציף שמנת מתוקה, להוסיף לה ביצה ולהקציף שוב. לשפוך את התערובת על האספרגוס ולפזר מעל את גבינת הצ'דר.

  • 06.

    לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שזהוב (כ- 45 דקות).

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(306)