פשטידת אטריות ופטריות פיקנטית - פשוט וקל להכנה | השף הלבן

פשטידת אטריות ופטריות פיקנטית

פשטידה בעלת טעם פיקנטי, מתאימה לאירוח ולארוחה משפחתית

מאת: משה - חולון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת אטריות ופטריות פיקנטית

המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית בקוטר 28 ס"מ או מלבנית 30X20:

  • חבילת אטריות רחבות (400 גרם)
  • 8 כוסות מים
  • כף מלח
  • 4 בצלים בינוניים קצוצים
  • 4 כפות שמן
  • קופסת פטריות משומרות מסוננות ושטופות היטב
  • 3 ביצים
  • ¼ כוס שמן (או 50 גרם מרגרינה מומסת)
  • מלח
  • פלפל
  • חופן פתיתי גבינה צהובה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר את המים עם המלח. מוסיפים את האטריות ומבשלים כ 5 דקות (עם מכסה פתוח) עד לריכוך. מסננים ושוטפים במי ברז. מעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן יחד תוך כדי עירבוב כ - 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים לאטריות את תערובת הבצל והפטריות, את הביצים והשמן או המרגרינה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. משטחים את התערובת בתבנית.

  • 04.

     זורים על התערובת פתיתי גבינה צהובה - לא חובה.

  • 05.

    אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, 50 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.            

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(1123)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.