מתכון פיצה פיתה קלה להכנה | השף הלבן

פיצה פיתה

הארוחה המושלמת: מהירה וקלה להכנה, וילדים פשוט טורפים אותה!

מאת: דנה לובלין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה פיתה

המרכיבים ל 2 מנות:

  • זיתים חתוכים לרבעים
  • 1 פיתה
  • 4 כפיות רוטב פיצה "אוליביה"
  • מעט אורגנו מיובש
  • 80 גרם מוצרלה מגוררת או פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
תוספות לפי הטעם
  • פרוסות עגבניה
  • בצל קצוץ
  • תירס

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הפיתה לשתי שכבות כדי לקבל שני עיגולים דקים.

  • 02.

    מורחים 2 כפיות רוטב פיצה על הצד הפנימי של כל חצי פיתה, זורים מעט אורגנו ומפזרים את גבינת המוצרלה.

  • 03.

    מוסיפים תוספות לפי בחירה - אפשר לתת לילדים לסדר את התוספות. 

  • 04.

    קולים תחת הגריל של התנור עד שהגבינה נמסה. מגישים חם.טיפ: למנה משביעה יותר, אפשר להכין כל פיצה על פיתה שלמה..

הכנת? כאן מדרגים
(68)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.