מתכון פיצה מקמח מלא | השף הלבן

פיצה מקמח מלא

פיצה ביתית בגרסה המבוססת על קמח מלא, ניתן לגוון בתוספות בהתאם להעדפה אישית

מאת: מור מוראנד מאצמור
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה מקמח מלא

המרכיבים ל4 מגשים בינוניים:

  • 1 ק"ג קמח מלא 70% או 80%
  • 2 כפות שמרים יבשים או קוביה של 50 ג"ר שמרים
  • כף מלח
  • 2.5 כוסות מים
לרוטב:
  • שום גבישי
  • 8 כפות קטשופ או רסק עגבניות
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • פטריות או עגבניות או גבינה בולגרית או זיתים וכדומה
  • מלח
  • אורגנו
  • פטרוזיליה
  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבביםאת הקמח והמלח. ממיסים את קובייתהשמרים בכוס מים פושרים, ומערבבים בעדינות לתוך הקמח (לא ישירות על המלח), מוסיפים את שאר המיםתוך כדי ערבוב.

  • 02.

    מניחיםלתת לבצק לתפוח לשעה (אפשר יותר) ואז משטחים את הבצק עם מעט שמן בידיים על תבניות בינוניות (כ4 תבניות)

  • 03.

    הכנת הרוטב: מערבביםרסק עגבניות,1/4 כוס שמן ותבלינים: מלח, אורגנו, פטרוזילה, בזיליקום, שום גבישי, פלפל שחור וקטשופ לכדי ממרח אחיד.

  • 04.

    מורחים את הרוטב על הבצק, מפזרים גבינה צהובה, מוסיפים את התוספות (פטריות, בצל וכו').

  • 05.

    אופים בתנור עדלהשחמה.

הכנת? כאן מדרגים
(178)