פיצה ביתית מרגריטה עם המון גבינה – ארוחת ערב ביתית | השף הלבן

פיצה ביתית

פיצה ביתית גם לקטנטנים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פיצה ביתית

המרכיבים ל8 מנות:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כוסות מים פושרים
  • מעט מלח
  • כף שמן
  • חצי כפית סוכר
רוטב
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • חצי כוס מים
  • מעט אורגנו
  • פלפל שחור
  • כף מרק עוף פרווה
  • כף שמן
  • 4 שיני שום
  • מעט פפריקה מתוקה/חריפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים את הקמח עם השמרים לאחר ערבוב של שניהם מוסיפים את הסוכר, מלח, שמן ומים.

  • 02.

    לשים את הבצק ולפי מידת הצורך והדביקות בכף היד מוסיפים מעט קמח עד ליצירת כדור יפה ועגול של הבצק.

  • 03.

    מתפיחים כ-3/4 שעה במקום חם ונעים.

  • 04.

    להכנת הרוטב: מערבבים את כל המצרכים לרוטב ועל פי הטעם אפשר להוסיף יותר או פחות שום וכנ"ל פפריקה חריפה.

  • 05.

    לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשני חלקים שווים וכל חלק מרדדים לתבנית אפיה. מניחיים להתפחה קלה כ-10 דקות בתוך התבנית.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    לאחר מכן מורחים את הרוטב במידה שווה ומעל מפזרים את הגבינה הצהובה והתוספות על פי הטעם.

  • 07.

    אופים בתנור כ-35 דקות בחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:35:00

הידעת?

אין בעולם אהבה כמו אהבה לפיצה! המאפה הדקיק, הגבינתי והפריך הזה זכה בצדק לפופולריות עצומה בכל רחבי העולם, והוא מופיע בכל מקום: ממסעדות גורמה ועד לדוכני אוכל רחוב בפינת השכונה. מעוניינים לקחת את האהבה לפיצה לשלב הבא, וללמוד איך להכין פיצה? השף הלבן כאן לשירותכם, עם מתכון קל ופשוט שתמיד מצליח לפיצה ביתית טעימה שאפשר להכין גם בלי מיקסר. כדאי לשדרג אותה עם התוספות שאתם אוהבים: בצל, פטריות, זיתים או אקסטרה גבינה. אל תפחדו להיות יצירתיים עם התוספות, שם נמצא הכיף האמיתי.

הכנת? כאן מדרגים
(947)