פוקצ'ה לחמעג'ון מהירה
פוקצ'ה עם בשר בסגנון מזרחי בגרסה ועימה במיוחד ומהירת הכנה
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל 2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
- שמן זית
- 250 גרם בשר בקר טחון
- חצי בצל קטן קצוץ דק
- 1 כף או יותר לפי הטעם פטרוזיליה קצוצה דק
- 2 עגבניות בינוניות בשלות חתוכות לקוביות
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/2 כפית כמון
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
02.
במחבת גדולה מחממים מעט שמן.
-
03.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
-
04.
מוסיפים בשר טחון, פטרוזיליה, קוביות עגבניות, רסק עגבניות כמון, מלח ופלפלים ומבשלים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות עד שהבשר שינה את צבעו ומוכן. מסירים מהאש.
טיימר מופעל
-
05.
מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
06.
מניחים מחצית מתערובת הבשר על כל פוקצ'ה. משאירים מעט שוליים.
-
07.
אופים 10-12 דקות.
טיימר מופעל
-
08.
מגישים חם עם טחינה מעל ופטרוזיליה קצוצה.
הכנת? כאן מדרגים