פוקצ'ה צבעונית עם בצל סגול, ארטישוק וזיתים שחורים | השף הלבן

פוקצ'ה בצל סגול, ארטישוק וזיתים שחורים

פותחים את הארוחה עם פוקצ'ה צבעונית טעימה

מאת: פאני רבינוביץ'
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה בצל סגול, ארטישוק וזיתים שחורים
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל 2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • 2 שקיות רוזמרין ומלח שמצורפות
  • בצל סגול קטן פרוס לטבעות
  • פרוסות ארטישוק בשמן מסוננות
  • זיתים שחורים / זיתי קלמטה מגולענים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 03.

    מפזרים מעל מלח ורוזמרין.

  • 04.

    מפזרים טבעות בצל, ארטישוק וזיתים.

  • 05.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 06.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.