מיני לחמניות ריבה כשרות לפסח
לחמניות קוטג' קטנות ומתוקות במילוי ריבה שהן גם כשרות לפסח! מתכון מעולה מעמוד הטיקטוק של תנובה שכבש את הרשת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל7-8 לחמניות קטנות:
- 1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 5% תנובה
- 150 גרם חמאה תנובה
- 2 כוסות קמח תפוחי אדמה
- ריבה (לפי טעם מועדף)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה או במעבד מזון את קמח תפוחי האדמה עם החמאה עד איחוד חלקי.
-
02.
מוסיפים את הקוטג׳ ומערבבים עוד עד לקבלת בצק (אם הבצק מעט רטוב, אפשר להעביר למשטח עבודה, להוסיף מעט קמח ולהמשיך ללוש את הבצק. מניחים 15 דק׳ במקרר להתייצבות)
-
03.
מרדדים, קורצים עיגולים, מניחים במרכז חצי מהכמות מעיגולי הבצק מעט ריבה, מכסים עם בצק ללא ריבה ומהדקים היטב
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 12 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מגישים חמים.
-
06.
בתיאבון.
הכנת? כאן מדרגים