מיני לחמניות ריבה כשרות לפסח - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מיני לחמניות ריבה כשרות לפסח

לחמניות קוטג' קטנות ומתוקות במילוי ריבה שהן גם כשרות לפסח! מתכון מעולה מעמוד הטיקטוק של תנובה שכבש את הרשת

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני לחמניות ריבה כשרות לפסח
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל7-8 לחמניות קטנות:

  • 1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 5% תנובה
  • 150 גרם חמאה תנובה
  • 2 כוסות קמח תפוחי אדמה
  • ריבה (לפי טעם מועדף)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה או במעבד מזון את קמח תפוחי האדמה עם החמאה עד איחוד חלקי.

  • 02.

    מוסיפים את הקוטג׳ ומערבבים עוד עד לקבלת בצק (אם הבצק מעט רטוב, אפשר להעביר למשטח עבודה, להוסיף מעט קמח ולהמשיך ללוש את הבצק. מניחים 15 דק׳ במקרר להתייצבות)

  • 03.

    מרדדים, קורצים עיגולים, מניחים במרכז חצי מהכמות מעיגולי הבצק מעט ריבה, מכסים עם בצק ללא ריבה ומהדקים היטב

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    מגישים חמים.

  • 06.

    בתיאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(17)