מאפינס גבינות ופטריות – מתכון קליל ועשיר בחלבון | השף הלבן

מאפינס גבינות ופטריות

מחפשים מתכון קליל לארוחת ערב עשירה בחלבון וטעימה? ככה תכינו מאפינס פטריות וגבינות מושלם

מאת: עינב גרוסמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל12 מאפינס:

  • 2 גביעי יופלה GO בטעם טבעי "תנובה"
  • 5 כפות פתיתי גבינת עמק "תנובה"
  • 3 ביצים שלמות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • סלסלת פטריות
  • שליש כוס שיבולת שועל
  • כף שמן זית
  • שקית אבקת אפייה
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 גביעי 250 גרם קוטג' 5% "תנובה"
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    לקצוץ בצל ופטריות ולטגן עם שמן זית

  • 02.

    לערבב את כל החומרים היבשים בקערה

  • 03.

    לערבב את כל החומרים הרטובים בקערה (מלבד הגבנ"צ)

  • 04.

    לערבב יחד את כל החומרים

  • 05.

    למזוג לתבניות מאפינס

  • 06.

    לפזר את פתית הגבנ"צ מעל כל מאפינס

  • 07.

    לאפות כ-35-40 דקות בתנור ב-180 מעלות עד שמזהיב מלמעלה.

    טיימר מופעל
    00:40:00

הידעת?

• 12 מאפינס – 2 מאפינס מכילים כ-20 גרם חלבון

הכנת? כאן מדרגים
(2)