מאפינס גבינות ופטריות
מחפשים מתכון קליל לארוחת ערב עשירה בחלבון וטעימה? ככה תכינו מאפינס פטריות וגבינות מושלם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: יעל מגן
המרכיבים ל12 מאפינס:
- 2 גביעי יופלה GO בטעם טבעי "תנובה"
- 5 כפות פתיתי גבינת עמק "תנובה"
- 3 ביצים שלמות
- 1 בצל גדול קצוץ
- סלסלת פטריות
- שליש כוס שיבולת שועל
- כף שמן זית
- שקית אבקת אפייה
- קורט מלח ופלפל שחור גרוס
- 2 גביעי 250 גרם קוטג' 5% "תנובה"
גודל תבנית: תבנית מאפינס
הוראות הכנה:
-
01.
לקצוץ בצל ופטריות ולטגן עם שמן זית
-
02.
לערבב את כל החומרים היבשים בקערה
-
03.
לערבב את כל החומרים הרטובים בקערה (מלבד הגבנ"צ)
-
04.
לערבב יחד את כל החומרים
-
05.
למזוג לתבניות מאפינס
-
06.
לפזר את פתית הגבנ"צ מעל כל מאפינס
-
07.
לאפות כ-35-40 דקות בתנור ב-180 מעלות עד שמזהיב מלמעלה.
טיימר מופעל
הידעת?
• 12 מאפינס – 2 מאפינס מכילים כ-20 גרם חלבון
הכנת? כאן מדרגים