המרכיבים ל4 מנות:
מצרכים:
- 1/2 כוס פסטו של אוליביה
- קליפת מגוררת מלימון אחד
- 2 בגט חצויים לאורך ולרוחב
- 2 כפות שמן זית
- 4 פלפלים אדומים קלויים חתוכים לרצועות
- חבילת צפתית חתוכה למשולשים
- מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס לפי טעם
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הפסטו עם גרידת הלימון.
-
02.
משמנים מעט את חצאי הבגט וקולים אותם במחבת או בתנור. מורחים את ממרח הפסטו, עליו מניחים את רצועות הפלפל הקלוי ומשולשי הצפתית. מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים