מתכון לברוסקטה ים תיכונית בתנור | השף הלבן

ברוסקטה ים תיכונית

מאת: רותם ניר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוסקטה ים תיכונית עם צפתית פיראוס

המרכיבים ל4 מנות:

מצרכים:
  • 1/2 כוס פסטו של אוליביה
  • קליפת מגוררת מלימון אחד
  • 2 בגט חצויים לאורך ולרוחב
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 פלפלים אדומים קלויים חתוכים לרצועות
  • חבילת צפתית חתוכה למשולשים
  • מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס לפי טעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הפסטו עם גרידת הלימון.

  • 02.

    משמנים מעט את חצאי הבגט וקולים אותם במחבת או בתנור. מורחים את ממרח הפסטו, עליו מניחים את רצועות הפלפל הקלוי ומשולשי הצפתית. מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)